0
Evroliga

FOTO: Twitter

SIGURNO JE DA POSTOJE PREGOVORI, ALI IZA MOJIH OČIJU: Micić pričao o nastavku karijere, ali i o finalu Evrolige!

Objavljeno: 30.05.21 u 14:13

Sele ga u najjače klubove u Evropi, ali i u NBA.

Veliko finale Evrolige odigraće se danas od 20.30 uz direktan prenos na Sport Klubu. U borbi za trofej sastaće se Barselona i Anadolu Efes, a svoja očekivanja izneo je aktuelni MVP ovog takmičenja Vasilije Micić.

Mislim da večerašnja utakmica neće biti baš lepa, a teško je i predvideti bilo šta. Za ovo se ne pripremate. To je i moj pristup, samo izađete i igrate. Barselona je tim koji se dosta priprema za utakmice. Ako utakmice krene po našoj volji, uzećemo stvar u našu kontrolu. Ukoliko ne, moramo ostati fokusirani 40 minuta, počeo je Micić.

Sprski reprezentativac je potom upitan da li su neki klubovi već poslali konkretne ponude za njega. Bivši košarkaš Crvene zvezde istakao je da njega lično za sada niko nije kontaktirao, ali da se neki pregovori sigurno vode iza njegovih očiju.

Reći ću samo da nemam zvaničnih ponuda. Nema iz NBA lige, nema od drugih timova iz Evrope, nema iz Efesa. Postoje sigurno neki pregovori koji se vode, ne iza mojih leđa, nego iza mojih očiju. Stvarno ne mogu da razmišljam o tome, zaključio je Vasilije Micić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter