0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ACF Fiorentina/Screenshot

SAD JURIM IBRU, A SAD IMOBILEA: Dušan Vlahović pričao o neverovatnoj sezoni, situacija u Partizanu je bila čudna!

Objavljeno: 30.05.21 u 14:38

Dušan je pravo otkrovenje za srpski fudbal.

Dušan Vlahović je odigrao sezonu iz snova u Fiorentini. Bio je jedan od najboljih strelaca u Seriji A, a svoj talenat je pokazao i u reprezentaciji Srbije. Na pitanje da li je očekivao da će postići toliko pogodaka, Srbin je bio iskren.

Iskreno, nisam. Imao sam neki cilj pred početak sezone ali nije bio baš 20 golova. Na televiziji u Italiji stalno objavljuju liste strelaca i kad sam došao do 10, cilj se menjao. Moj drugar Todor i ja smo svake nedelje gledali listu i pričali koga jurim dalje. Ajde sad Ibru, ajde sad Imobilea, ajde sad Lukakua… Ali u poslednje tri utakmice nisam dao gol i nisam uspeo da prestignem Lukakua. Naravno, svakako sam zadovoljan sa 21 golom, počeo je Vlahović razgovor za MozzartSport.

Potom se dotakao njegovog statusa u Partizanu pre nego što je napustio klub. Zaključio je da su ga nakon povrede već sklonili iz ekipe.

Moja situacija je bila čudna. Otkako sam potpisao za Fiorentinu, više nisam igrao za Partizan. Skoro godinu i po dana bez fudbala. Samo treninzi sa strane. Ponekad sam tek trenirao sa ekipom ali uglavnom sam udarao u daske na Teleoptiku. Ekipa sa jedne, ja sa druge strane. Bio sam dete i možda nisam previše razmišljao o tome. Da sam imao neku drugačiju glavu, ko zna šta bi bilo sa mnom… U prvom delu sezone sam nešto i igrao ali u drugom nisam. Bila je to sezona kad smo osvajali duplu krunu. Prestižeš Zvezdu, uzimaš im titulu ispred nosa, dobijaš ih u finalu kupa, istakao je Vlahović i dodao:

Ja sam bio tu, a kao da nisam. Taman posla da nisam bio srećan zbog uspeha. Navijač sam Partizana, drugari su mi igrali, trener Nikolić je bio odličan ali ja sam imao tu situaciju zbog koje nisam mogao biti kompletno zadovoljan. Roditelji su mi bili najveća podrška, ali da nisam sam prelomio u glavi, možda bih se i ugasio… Kažem, igrao sam prvi deo sezone, pa sam se povredio i kad sam se vratio, već je bio gotov taj proces mog sklanjanja iz ekipe. Kad je došao novi trener Đukić, nije me nigde bilo, zaključio je Dušan Vlahović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter