0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot/ Manchester city

NA GVARDIOLU JE BAČENA KLETVA: Bizarna priča o razlogu neuspeha u finalu!

Objavljeno: 30.05.21 u 12:07

Zanimljiva teorija o razlogu Gvardiolinog neuspeha.

Prošlo je 11 godina od kada je Pep Gvardiola sa Barselonom osvojio poslednju Ligu šampiona, iako je nakon toga sedeo na klupi Bajerna i Mančester Sitija.

Prošle su tri godine kako je otkriveno da je na Španca “bačena kletva” I da mu ona ne dozvoljava da se domogne pehara Lige šampiona.

Tada je agent Jaje Turea, Dmitri Seluk, izneo vrlo zanimljivu priču kako je Gvardiola navukao na sebe gnev čitave Afrike, a samim tim i tamošnjih šamana koji su bacili na njega kletvu zbog lošeg tretmana upravo Turea.

Okrenuo je celu Afriku protiv sebe i mnogi afrički navijači su okrenuli leđa Sitiju. Prilično sam siguran da će i afrički šamani baciti kletvu na Gvardiolu i da on nikada neće osvojiti Ligu šampiona. Vreme će reći da li sam bio u pravu – rekao je tada Seluk.

Poznati fudbalski agent se na tome nije zaustavio.

– Gvardiola ne može da se nazove ni psom, jer bi to bilo fin i dobar gest, pas je dobro stvorenje i čovekov najbolji prijatelj. A Gvardiola je po svojoj prirodi čovekov najgori neprijatelj… Bog sve vidi – dodao je.

Siti je igrao odlično ove sezone u Premijer ligi, uspeli su da ubedljivo dođu do titule,ali ih je u finalu Lige šampiona zaustavio Čelsi koji je u ligi završio na četvrtom mestu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter