0
Auto Moto

FOTO: Twitter/Screenshot

MOTO GP: Kvartararo ubedljivo slavio u Italiji, pitanje je da li će se Markez ikada vratiti na staro, ponovo je pao!

Objavljeno: 30.05.21 u 15:40

Završena je trka za Veliku nagradu italije.

Fabio Kvartararo je trijumfovao na stazi Muđelo na šestoj trci ovogodišnjeg MOTO GP šampionata. Francuzu je ovo prvi trijumf na ovoj stazi, a već treći ove sezone.

Dupli preokret dogodio se u borbi za drugo mesto na ovoj trci. Migel Oliveira je zauzeo mesto iza Kvartarara sa dve sekunde zaostatka, ali je on pomeren na treću poziciju zbog izlaska van staze u poslednjem krugu. Samim tim, Đoan Mir je napredovao do drugog mesta, ali je na kraju ustanovljeno da je i on napravio istu grešku, pa su se vratili na pozicije koje su imali u cilju.

Uzbuđenje u Italiji, počelo je jako rano, već prilikom zauzimanja pozicija. Enea Bastijanini je otpozadi udario Zarka koji je usporio, a uprkos tome trka je krenula. Već u prvom krugu, nekadašnji višestruki svetski šampion Mark Markez je bočno udario u Bindera i tako izleteo sa staze. U pokušaju da ga izbegne, trku je zavšio i Franko Morbideli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter