0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

DA LI JE NA POMOLU VELIKI ZAOKRET: Prijović postaje slobodan igrač, ali crno-beli kvare posao Zvezdi?!

Objavljeno: 30.05.21 u 20:40

Zanimljivo će biti pratiti odluku o nastavku karijere iskusnog napadača…

Fudbalsko prvenstvo u Saudijskoj Arabiji se završava večeras, a kada se odigrao poslednji minut, srpski napadač Aleksandar Prijović će postati slobodan igrač.

Naime, on se dogovorio sa čelnicima Al Itihada da raskinu ugovor, koji važi do leta 2023. godine. Klub nije zadovoljan njegovim igrama i želi da rastereti budžet velike plate koju ima, a on nije više srećan na Dalekom istoku.

Ipak, Prijović neće dugo biti bez posla, jer je već nekoliko klubova pokazalo interesovanje. Pominjala se u periodu za nama Crvena zvezda, koja želi da formira iskusnu ekipu za napad na Ligu šampiona, a kako pišu Arapi, u igru se uključio PAOK. Crno-beli žele da vrate igrača koji je beležio sjajne Partije u Solunu pre nego što je stigla unosna ponuda iz Arabije.

Podsetimo, Prijović je imao ne preterano uspešnu sezonu, tokom koje u jednom delu nije bio ni registrovan, a završava je s šest golova iz 23 nastupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter