0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/screenshot

ČELSIJU DONEO TROFEJ, A ONDA SE SUSREO SA VLASNIKOM: Tek posle finala Lige šampiona Tuhel upoznao Romana Abramoviča!

Objavljeno: 30.05.21 u 20:17

Nemački stručnjak doneo je Čelsiju drugi trofej Lige šampiona u klupskoj istoriji…

Uspeo je Tomas Tuhel da u finalu elitnog takmičenja nadmudri Pepa Gvardiolu i Čelsiju donese drugi trofej namenjen najboljem timu na Starom kontinentu.

Sada deluje da je odluka uprave da smeni Frenka Lamparda i dovede Tuhela u potpunosti ispravnam, a dobar deo zasluga za tako nešto ide na račun Romana Abramoviča, koji je trenera upoznao tek nakon finala u Portu.

Dosad se njihov susret nije mogao desiti, makar ne u Londonu, jer se Rus dislocirao iz Engleske zbog poznatih političkih tenzija na relaciji njegove države i Engleske.

Tuhel je posle novinarima otkrio neke detalje susreta sa moćnim ruskim milijarderom.

– Razgovarao sam sa gazdom upravo sad, na terenu, bio je to najbolji momenat našeg prvog susreta, ili najgori, jer od ovog momenta može biti samo gore. Pričaćemo sutra i radujem se tome. Uveriću ga da ću ostatzi gladan pobeda i trofeja. Želim i sledeću titulu i osećam apsolutnu sreću. Osećam se delom izuzetno ambicioznog kluba i jake grupe koja odgovara mojim željama i pasiji za fudbalom, rekao je Tuhel.

Roman Abramovič je nakon finala čestitao na tituli svakom igraču ponaosob.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter