0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Bogata ponuda subotom za bogat dobitak!

Objavljeno: 29.05.21 u 11:00

Poslednja prejaka subota pred EURO! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

13.30 Dag & Red – Wrexham

Najstariji klub u Velsu oduvek je imao ambicije ali od kada su ih preuzela dva holivudksa glumca apetiti su porasli i u klubu i oko njega. Dag & Red nema za šta da igra jer ne mogu do plej-ofa, a gosti moraju da pobede da osiguraju plej-of. Razmišljamo da nema teorije da Reksam to ispusti, ne ove sezone kada su igrači dodatnu plaćeni bonusima dok su na plej-of mestima.

Predlog: 2 (2,10)

16.00 Brentford – Swansea

Vreme je da Brentford uđe u Premijer ligu! Klub je 9 puta bio u plej-ofu i nijednom nije izašao iz njega kao pobednik. Deseta sreća! Nov stadion je tu i čeka na elitno takmičenje već godinu dana. Kvalitet igrača i menadžera je tu. Svonsi je u odnosu na prošlu sezonu napravio korak do finala plej-ofa ali ovde staju. Kec čist.

Predlog: 1 (1,95)

18.30 Tenerife – Real Oviedo

Poslednja utakmica La Lige 2 klubova iz same sredine tabele nema baš nikakav rezultatski značaj. Ipak, Oviedo mora da otputuje skroz na Kanarska Ostrva da bi odigrao ovaj meč, a nisu baš dobri na gostovanjima i kada su bliža. Koliko god domaći imali problema sa napadom mislimo da će ovo tesno dobiti i završiti sezonu na visokoj noti.

Predlog: 1 (2,20)

21.00 Manchester City – Chelsea

Ako Tuhel u istoj sezoni 3 puta dobije Pepa Gvardiolu svaka mu čast i zasluženo će da osvoji. Ipak, mi ne mislimo da će se to desiti. I ovaj drugi put ga je dobio kasnim golom na utakmici u kojoj jer Aguero promašio penal jer je izvodio Panjenku i još su imali Građani par zicera. Toliku količinu sreće ne možete imati dva puta za redom.

Predlog: 1 (1,95)

UKUPNA KVOTA 17,57 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

EKSPRES TIKET: 2859916

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter