1
ATP

FOTO: Twitter screenshot

ĐOKOVIĆ SLAVIO PROTIV SLOVAKA: Beograd open je osvojen!

Objavljeno: 29.05.21 u 16:17

Novak Đoković slavio je protiv Slovaka Aleksa Molčana i osvojio Beograd open!

Đoković nije bio na najvišem nivou tokom meča ali je ipak uspeo da bez većih problema savlada Molčina koji je 255. igrač na ATP listi. Ekspresno je Novak završio posao i slavio za sat i 28 minuta sa 2:0 u setovima (6:4,6:3).

Prvi set je bio pun iznenađenja sa čak sedam brejkova na obe strane, ali je Novak bio bolji i uspeo da iskoristi prvu set loptu. Trajao je 46 minuta a srpski teniser je posle razmene brejkova u uvodnih 6 gemova i stigao do prednosti od 5:3. Ipak, Slovak uspeva da vrati brejk ali Novak ostaje miran i osvaja set u sledećem gemu.

Drugi set nije bio toliko turbulentan kao prvi ali se Molčin pokazao kao dostojan rival. Nije bilo brejkova sve do sedmog gema kada je Novak uzeo brejk. Nije se predavao mladi teniser i odmah vraća brejk najboljem teniseru sveta. Ipak, nije uspeo da izdrži u nastavku i Novak osvaja naredna dva gema i dolazi do pobede.

Đokoviću je ovo 83. titula u karijeri, treća u prestonici Srbije, nakon onih osvojenih 2009. i 2011. godine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter