0
Fudbal

FOTO: Twitter/ChampionsLeague

DANAS JE PRAVI SPORTSKI DAN: Finale Lige šampiona, Đokovićev meč za titulu i Jokićev pohod protiv Portlanda u odličnom terminu!

Objavljeno: 29.05.21 u 10:25

Sve može da se stigne.

Danas je pravi dan za uživanje u sportu. Na programu je nekoliko bitnih duela, posebno za Srbiju, ali i za ceo svet.

Počećemo od Novaka Đokovića koji u finalu Serbia opena 2 igra protiv Aleksa Molčana. Duel je na programu od 14 časova, a prenos će biti na RTS-u kao i na Areni Sport 2.

FOTO: Belgrade open

Nakon toga, meč koji takođe može da bude zanimljiv, bar navijačima Partizana je duel u Superligi Srbije. Partizan i zemunska Mladost će se sastati u drugom meču četvrtfinalne serije od 18 časova.

Prava poslastica i slobodno možemo reći glavni događaj večeri nas očekuje od 21 čas. Mančester siti i Čelsi će odmeriti snage u finalu ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona. Prenos je naravno dostupan na RTS-u.

Sam kraj večeri, rezervisan je za NBA ligu i Nikolu Jokića. Verovatno budući MVP najboljeg košarkaškog takmičenja na svetu, svoj meč ovog puta igra u ranijem terminu. Četvrtu utakmicu u seriji protiv Portlanda imaćemo priliku da gledamo od 22 sata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter