0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

ČEFERIN IZNENADIO PREDLOGOM: Moguće uvođenje fajnal fora u Ligu šampiona!

Objavljeno: 29.05.21 u 19:50

Aleksandar Čeferin najavio je nove promene u Ligi šampiona.

Nešto više od godinu dana traje pandemija korona virusa koja je predstavljala veliki izazov za fudbal. Evropska kuća fudbala morala je da se odupre ideji Superlige bogatih i neometano nastavi takmičenja bez prisustva publike.

Posle čitave situacije Čeferin je istakao da mu se sviđa kocept fajnal fora i da bi tako nešto mogli da očekujemo u nekom trenutku i u Ligi šampiona.

„Pričamo na tu temu, ali ništa još nije odlučeno. Svidelo nam se kako je izgledao fajnal 8 prošle godine u Portugalu. Ipak trajao je previše, dve nedelje. Postoje prednosti i mane ideje da se uvede fajnal for 2024. godine. To može da bude fantastičan događaj, ali klubovi gube domaći teren i igra se manje utakmica“, rekao je Čeferin.

Ipak, on je lično za ideju o F4, ali nije sve na njemu.

Ja sam lično za F4, to može da bude sjajno i finansijski isplativo. Svi će na kraju izneti mišljenje o tome, pa ćemo odlučiti“, rekao je on.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter