6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

SVE JE GOTOVO, SRBIJA ĆE IMATI EVROLIGAŠA: Crvena zvezda u spektakularnoj atmosferi savladala Budućnost!

Objavljeno: 28.05.21 u 22:25

Neverovatan meč u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Budućnost sa 67:60 i tako postali ovogodišnji šampioni ABA lige. Finalna serija okončana je rezultatom 3:2 u korist crveno-belih, što im donosi plasman u Evroligu naredne godine.

Do titule ih je predvodio neverovatni Lendri Noko sa 17 poena i 12 skokova. Iako ga nije bilo u prvom poluvremenu, Džordan Lojd se probudio u bitnim momentina i utakmicu završio sa 15 poena. Na drugoj strani ekipi Dejana Milojevića nije bila dovoljna luda partija Džastina Kobsa koji je zabeležio 21 poen.

Ono što je Zvezdi dalo dodatnu snagu za ovaj trijumf je puna hala Aleksandar Nikolić. I pored zabrane prisustva navijača, najvatrenije pristalice crveno-belih su došle na meč. Ne sumnjamo da će klub ponovo biti kažnjen od strane komunalne policije, ali je sve ovo sigurno vredno toga.

0
0

6 Komentara

    • Vi nikoga niste pobedili,vi ste proizvod sistema i sve vam je dozvoljeno.Danas se igra FF Eurolige u Kelnu…….bez gledaoca,a dok ljudi umiru u Srbiji od Kovida,sala je puna,jer vam se moze,jer zivimo u banana drzavi.Finale kupa se igralo na otvorenom,bez gledaoca jer je vodja mislio da ce to ici lako protiv Partizana,a danas u zatvorenom prostoru krcato,jer da nije bilo gledaoca Zvezda ne bi prosla.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter