3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

SPREMA SE ‘ČISTKA’ U HUMSKOJ: ‘Parni valjak’ se rešava stranaca, sledeće sezone ostaje samo Natho?!

Objavljeno: 28.05.21 u 11:52

Ekipa iz Humske će ovog leta napraviti radikalan rez.

Fudbalski klub Partizan iza sebe ima veoma lošu sezonu, s obzirom da nije uspeo da se domogne nijednog trofeja.

Nakon poraza u finalu kupa od glavnog rivala Crvene zvezde, neophodna je totalna rekonstrukcija ‘parnog valjka’.

Prvi koji fudbaleri koji će napustiti redove Partizana jesu Miloš Jojić i Lazar Marković. Iako se od njih dvojice očekivalo mnogo, oni nisu ništa pokazali.

Biće zanimljivo kako će šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević rešiti situaciju sa stranim fudbalerima, kao što su Banjak, Suma, Bajbek i Natho.

Kako pišu ‘Novosti’, naredne sezone u Humsoj će ostati samo izraelski reprezentativac Bibras Natho.

PROČITAJTE JOŠ: BRZO SU PREBOLELI PORAZ OD ZVEZDE: Stojković i Marković uživaju uz pesmu, društvo im pravi okoreli zvezdaš! (FOTO)

Jasno je da će sportski sektor morati da uradi najviše na ojačanju ofanzivnog dela tima i to što pre, s obzirom na to da kvalifikacije Ligu konferencije počinju 22. jula, a brza reakcija se očekuje i na angažovanju centralnog defanzivca imajući u vidu da se Svetozar Marković vraća u Olimpijakos pošto jesenas sa Grcima nije dogovorena opcija otkupa.

0
0

3 Komentara

  1. A SADA JOVO NANOVO…NE VALJAJU IM FUDBALERI KOJE SU DOVODILI..OBECAVALI..LAGALI. PRODAVALI IGRACE..UZIMALI MILIONE I ODJEDNOM SAMO VELIKO NISTA…TERATE STRANCE IZ KLUBA A ZNATE DA NEMATE BAZU SVOJIH IGRACA..SVE STE PRODJETDALI…SAD JE RED NA VAMA IZ UPRAVE..KAD TERATE SVE IZ KLUBA DA I VI ODETE STO PRE SA NJIM..VI STE PIKAZALI SVE STO STE IMALI…SRAM VAS BILO…VI NISTA NEMATE ZAJEDNIČKO …UPRLJALI STE IME I SIMBOLE NAVOLJEBIJEG KLUBA..NAPOLHE

    0
    0
    Odgovori
  2. Stanojevicu j…..i sve i Miljkovica vodi
    PARTIZAN ima nelegalnu upravu vise od 2g.
    Smradovi blizi vam se kraj Vazuru i Vucelica odmah uhapsiti.
    Glodari m..u vam j…m raspisite izbore NAVIJACI VAS NE ZELE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter