0
Evroliga

FOTO: Euroleague

ŠAMPIONSKE REČI DOSTOJNE MVP-JA EVROLIGE: Vasa Micić priznao jednu stvar nakon prolaska u finale!

Objavljeno: 28.05.21 u 22:12

Boriće se za trofej.

Košarkaši Anadolu Efesa su se plasirali u finale Evrolige. Do pobede nad CSKA ih je predvodio aktuelni MVP Evrolige Vasilije Micić sa 25 poena i 6 asistencija.

On je samo tri minuta pred kraj meča napravio svoju petu ličnu grešku i zbog toga je morao da napusti teren. Nakon ove utakmice, srpski reprezentativac je istakao da je bilo jako teško čekati kraj meča sa klupe.

Bilo je jako teško čekati kraj sa klupe. Ne želim da tražim izgovore, ali bio sam veoma umoran i pravio sam neke nepotrebne greške. Srećom, imamo jako dobar tim. To smo danas još jednom dokazali. Buboa i Larkin su nas pogurali na kraju utakmice. Nije bilo lako geldati, ali najvažnije je da smo pobedili. Zajedno smo ovo ostvarili. Morate da učite iz svake utakmice, počeo je Micić.

Potom je priznao da se na kraju meča malo zaleteo, ali se sve dobro završilo. Čestitao je Moskovljanima i izrazio nadu da je publika uživala u ovom polufinalu.

Na kraju meča sam se zaleteo, mislio sam da mi je ostalo goriva, ali nije bilo tako. Ostali smo zajedno do kraja. Utakmica je bila jako, jako teška. Sve čestitke CSKA. Verujem da je publika uživala u susretu, zaključio je Vasilije Micić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter