1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

RADONJIĆ SREĆAN NAKON TITULE: Odbrana nam je donela sve, finale je bilo vrlo dobro i interesantno!

Objavljeno: 28.05.21 u 22:56

Odbrana nam je donela pobedu.

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Budućnost u finalu ABA lige. Nakon poslednje odlučujuće utakmice, oglasio se i trener Dejan Radonjić rekavši da je obrana njegovoj ekipi donela pobedu.

Utakmica je bila dobra, takmičarska, otprilike onako kako sam i ocekivao, s obzirom da se dobro poznajemo. Mislim da smo uspeli da odbrambeno odigramo najbolji meč u seriji, generalno kad se sve sagleda to nam je donelo pobedu. U napadu nismo bili dovoljno dobri, nismo imali dovoljno raspoloženih igrača i nismo donosili dobre odluke. Mogu da pohvalim moje momke, uspeli smo na kraju da dođemo do titule. Titula koja je osvojena u seriji protiv Budućnosti koja je bila sjajna. Mislim da je finale bilo vrlo dobro i interesantno. Zahvalio bih se navijačima na podrsci koja je veceras bila sjajna. Čestitao bih svima na osvojenoj tituli, igračima, stručnom stabu, Nebojši Čoviću i posebno da kažem našim doktorima i fizioterapeutima, počeo je Radonjić.

Na pitanje povodom predstojeće Superlige Srbije, trener crveno-belih je rekao da će sa ljudima iz stručnog štaba već sutra sesti da naprave plan. Crnogorski trener ističe i da je ekipa cele sezone bila u problemima, koji nisu bili tako mali, ali da su za sada sve to izdržali.

Mislim da je raspored čitave sezone težak i da smo stalno u problemima koji su bili ne tako mali, već su donosili stalno neku poziciju gde smo morali da donosimo neke dobre i mudre odluke. Igrali smo neke utakmice slabije, jednostavno nije bilo izbora. Uspeli smo nekako sve da izdržimo i da u dobrom momentu počnemo pripremu za ovaj plejof, što nam je bila ideja i apsolutni cilj. Treba da se nekako pripremimo, mislim da smo jako dobro trenirali. Sutra ćemo sesti da napravimo plan za ovaj naredni period, kako bi mogli da izdržimo sve ovo, zaključio je Dejan Radonjić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter