0
Evroliga

FOTO: Euroleague

NOVI FANTASTIČAN MEČ U KELNU I PREOKRET: Barselona bolja od Olimpije, u finalu je čeka raspoložen Efes predvođen Micićem!

Objavljeno: 28.05.21 u 23:33

Poznat je i drugi finalista.

Košarkaši Barselone su u drugom polufinalu Evrolige savladali Olimpiju iz Milana sa 84:82. Ovom pobedom su zakazali duel sa Efesom u finalu najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

Bila je ovo još jedna utakmica dostojna fajnal-fora koji se ove godine odigrava u Kelnu. Gledali smo dosta preokreta, a onaj poslednji i najvažniji je napravila ekipa Šarunasa Jasikevičijusa.

FOTO: Euroleague

Do pobede ih je predvodio nekadašnji NBA košarkaš Nikola Mirotić sa 21 poenom, a pratio ga je Kalates sa 17. Odličnu rolu je odigrao i višestruki NBA šampion Pau Gasol koji je za 11 minuta ubacio 10 poena. Na drugoj strani briljirao je bivši košarkaš Crvene zvezde Kevin Panter sa 23 poena, dok je Vladimir Micov ubacio 14.

Finale je na programu 30. maja u ponedeljak od 20.30 časova. Pre ove utakmice odigraće se i duel za 3. mesto od 17.30, u kojem će snage odmeriti CSKA i Olimpija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter