0
Košarka

FOTO: NBA.com

NBA: Ovo može samo Jokić – srpski as predvodio Denver do novog trijumfa, u poslednjoj sekundi iz odbojke dao koš za pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 28.05.21 u 09:09

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su ekipu Portlanda rezultatom 120:115 u trećoj utakmici plej-of serije.

Ekipu Denvera je do nove pobede predvodio srpski reprezentativac Nikola Jokić, i omogućio da njegov tim sada vodi sa 2-1 u seriji.

Nikola je ponovo odigrao fantastičnu partiju, u noći iza nas srpski centar je postigao 36 poena, 11 skokova i 5 asistencija, a pratio ga je Ostin Rivers sa 21 poenom.

U redovima poražene ekipe istakao se Dejm Lilard sa 37 poena i 5 asistencija, dok je 22 ubacio Si Džej Mekalum, 18 Norman Pauel, a 17 Karmelo Entoni.

U prvoj četvrtini je ubačeno čak 69 poena pošto su Nagetsi vodili sa 39:30, pa su Blejzersi morali svojski da se potrude ne bi li nadoknadili taj zaostatak.

PROČITAJTE JOŠ: VUJOŠEVIĆ IZNEO SVOJE GLEDIŠTE: „Sudijiske odluke su bile na strani Budućnosti“!

Viđena je prava drama u finišu utakmice. Moris je promašio oba penala, ali je Jokić bio taj koji je uhvatio loptu. I ne jednom, već tri puta – kada je na kraju iz odbojke ubacio koš za konačnih 120:115.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter