2
Domaći fudbal

FOTO: AEK

SADA JE ZVANIČNO: Vladan Milojević se vratio u Grčku i kvari planove Crvenoj zvezdi! (FOTO)

Objavljeno: 27.05.21 u 12:15

Vladan Milojević ima novi angažman – Vratio se u Grčku!

Srpski stručnjak Vladan Milojević novi je trener grčkog velikana AEK-a. On se dugo povezivao sa klupom Panatinajkosa, ali je ta priča propala. Nedavno se pojavila nova informacija o Milojevićevom povratku u Grčku i ona se ispostavila kao veoma tačna!

FOTO: AEK

Kao igrač Vladan je branio boje brojnih grčkih klubova, među kojima su: PAS Gijana, Kalamata, Apolon Smirnis, Panatinajkos, Iraklis i Akratitos. Kako igračku, tako i deo trenerske karijere proveo je u grčkoj, tada kao šef stručnog štaba Panionijosa.

FOTO: AEK

Najbolji period karijere za srpskog trenera je svakako boravak u Crvenoj zvezdi, sa kojom je ostvario nekoliko sjajnih uspeha. Posebno se pamte ulasci u Ligu Šampiona, nakon duela sa Salzburgom i Jang Bojsom!

FOTO: AEK

Milojevićevo preuzimanje AEK-a bi moglo da pokvari Zvezdine planove. Naime, Zvezda već dugo pregovara sa Nenadom Krstičićem o eventualnom povratku, ali teško je verovati da će Milojević pustiti Krstičića da tek tako ode, imajući u vidu njihove prethodne saradnje!

0
0

2 Komentara

  1. Pošto sam bio svedok kako je Zvezda igrala “napadački” pod Milojevićem, kakvu je tečnu igru imala, kako smo igrali “parkirani autobus” u gostima, mislim da ovaj stručnjak sa otkazom u S. Arabiji, neće ni januar dočekati u Grčkoj!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bas tebi Vukasine Cvetkovicu reko da ce da pokvari planove Zvezdi? Sastali ste se i licno ti reko necu da pustim Krsticica tek tako? Ili ti to nagadjas? Izem ti novinarstvo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter