0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda/Đorđe Kostić

RADONJIĆ O SUĐENJU U PODGORICI: ‘Igramo agresivno, to je to!’

Objavljeno: 27.05.21 u 13:18

Sutra Crvena zvezda i Budućnost igraju najvažniju utakmicu u sezoni!

U Pioniru se sastaju beogradska Crvena zvezda i podgorička Budućnost u okviru petog meča ABA finala. Pobednik odnosi zvanje šampiona Jadrana!

‘Posle četiri meča između Zvezde i Budućnost čekamo završetak ABA lige. I mi i Budućnost smo uspeli da dobijemo mečeve na svom parketu i dovedemo seriju do još jednog duela koji će odlučivati o tituli. Kao što sam rekao posle Podgorice, na nama je da odbranimo svoj teren i na taj način dođemo do trofeja. Uspeli smo da obezbedimo prednost domaćeg terena, što nam daje mogućnost da pred našim navijačima dođemo to titule.’ – počeo je svoje izlaganje Radonjić.

‘Jako smo svesni činjenice da igramo protiv kvalitetnog protivnika i da nas čeka težak zadatak. Mečevi su bili dobri, interesantni, za gledanje takođe vrlo interesantni. Bilo je perioda igre u kojima smo bili dobri, ima i prostora da popravimo neke stvari. U petak biće važno da napravimo iskorake u odnosu na prethodne mečeve, koncentracija biće jako bitna. Mišljenja sam da možemo da odreagujemo dobro.’

‘Ukupan kvalitet igre biće presudan. Ako negde budemo dobri, a negde ne, nećemo dati ono što želimo. Igrati u finalu i protiv tako kvalitetnog rivala kakav je Budućnost jedino dobra igra u svim aspektima garantuje dobar rezultat. Odbrana, napad, moramo da ispunimo zahteve, da odigramo onako kako priželjkujemo. Šut jeste bio bolji nego što je bio u prve tri utakmice, ali bitno je da budemo dobri u svim aspektima.’ – rekao je Radonjić i potom dodao.

‘Igramo agresivno i pokušavamo da igramo agresivno duži period. To je. To ćemo da pokušamo igramo sutra.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter