13
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘HTEO SAM DA IH IZBACIM IZ TAKTA’: Nikola Krstović otkrio šta je rekao Stojkoviću i zbog čega se onako poneo!

Objavljeno: 27.05.21 u 09:41

Strasti se posle finala Kupa Srbije polako smiruju, a jedan od onih koji je obeležio ovaj meč je i Nikola Krstović…

Svojim gestom, kako god da ga neko tumači, mladi napadač je promenio tok penal-serije i dobrim delom uticao na njen ishod, jer je njegov sukob s Vladimirom Stojkovićem kao šok-terapija delovao na crveno-bele. Posle toga je Milan Borjan odbranio dva penala, a sve ostalo je istorija…

Tokom razgovora za ‘Sportski žurnal’ Krstović je otkrio zbog čega je onako reagovao ka Stojkoviću pa ga je ovaj „udario“ loptom u glavu.

– Kada sam krenuo ka beloj tački svi igrači Partizana, pa i Stojke, nešto su mi govorili kako bi me dekoncentrisali. Bio sam, ipak, fokusiran na izvođenje penala. Golman crno-belih bio mi je najbliži posle pogotka, pa sam mu rekao: ‘Tako je, gazi bre!’ Ništa više od toga, nijedan uvreda nije izašla iz mojih usta, poručio je napadač Zvezde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Na pitanje da li mu je Stojković nešto rekao pre nego što mu je prislonio loptu na glavu, Krstović je rekao:

– Možda, nisam obraćao pažnju. Kad sam osetio loptu na glavi, samo sam pao. Hteo sam da na taj način njega i ostale igrače Partizana izbacim iz takta, ali i motivišem saigrače. Zatim je ‘moj ćale u Beogradu’ Milan Borjan odradio sve kako treba.

0
0

13 Komentara

  1. Hahahahaha, slina miligorska..
    Zaleteo se pa se prevrnuo kao tele.
    Junacina, jel te to tata naucio da se ponasas tako u crnu goru..
    Sine kad krenes nemoj da stajes, pi*kice..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma sve je ovo OK, nema ovde ničeg što nije sportski, fer,…. Gledajući finale između Viljarela i Mančestera. Gde je većina igrača Mančestera rekla kako će lako do trofeja, da u Englesku donose još jedan trofej… Užasne i sramne izjave, takvo omalovažavanje protivnika takvim izjavama da želiš da pobediš. Što je još gore igrači Viljarela nikom se ne unose u lice urlajući kao vo iz zabrana, niko ne skida gaće, nema pogrdnog skandiranja i pored svega pruže im ruku na kraju utakmice…

    0
    0
    Odgovori
  3. I na snimku se vidi kako izgovara „Tako je…“ Reakcija Stojkovica je bila primitivna, kao i uostalom njegove izjave pre meca, a i drugih derbija. Opet je prvi dotrcao cica Natho, zeleci da bije Krstovica. On je najobicnija seljacina iz Izraela, koji misli da moze da radi sta hoce, da se ponasa kao kabadahija, tek kasnije su pritrcali i ostali igraci. Sramota je gledati tako ostarele igrace koji se ponasaju besprizorno i stvarno je sramota da su igraci Zvezde bili zajedno na terenu sa takvima kao sto su Natho i Stojkovic. Da je sudija imao vise smelosti, trebao je Stojkovicu dati odmah crveni nakon toga, ali je znao da bi igrac morao da stane na gol. Primitivne iskompleksirane komsije u nemoci, posto nikako i ne mogu drugacije da pobede, osim da se busaju u grudi kako su oni ne znam sta. U finalu ne bi dali gol, da se igralo jos toliko. Pitala se samo Zvezda, da li ce dati gol ili nece.

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo nauci pravila pa komentarisi.I nije Stojkovic prisao balavom retardu, nego je ovaj posao ka njemu. Naslanjnje lopte na facu retarda je zajebancija,trebao je da ga tresne stvarno. A ti sto komentarises treba jedno da znas, da je Stojkovic za ovg CG retarda imao karijeru koju ovaj ne moze ni da sanja.

      0
      0
      Odgovori
      • Kakvu je karijeru on imao? Bio treći golman Vigana i bio na stadionu Sportinga… Van Srbije nema ozbiljnu sezonu nigde. A sve i da nije tako čovek je ljudski talog, jedan komad budale koji kad god da neku izjavu ispadne glup. Od „kad nešto mrziš onda mrziš“ pa preko „ružne prošlosti“ do najnovijih hitova poput vraćanja pasoša i silovanja…

        0
        0
        Odgovori
    • Popisi ga malo! To je tvoja kultura ne vaspitani k…. Ko je koga prvi vredjao i dotrcalo ka golmanu.
      To ti je ciganija oni i ne znaju o vaspitanju

      0
      0
      Odgovori
    • Dal ti veruješ sam9 sebi sta pričaš? Ostarele, a šta su prijivic dragović kolarov ivanović?? Pa niste se pitali do dolaska ovog smeća stanojevića, pa kad je izbacio sadika, adsama, sumu,fiću, banjama, natka ti se kurcic mamlaze. Igramo bez špica sa vama….pa a to niste dali pet ovom zaista smešnom stanojevicevom partizanu, sto?? Jedini iskopmleksirani ste vi…jer vi na političkih silu pravite nešto kao u vaterpolu kosarci ne bil uspeli prici nečemu sta smo mi u tim sportovima al ne ide,ne ide jer ne znate pored svih para…nemate to nešto……sta Borjan radi kad je provokacija pitanju, ne kažem da stojke ne izlazi a nekim izjavama al pametan una da se ponaša a vi ste pitali kolko stavku po primitivni. To je o vama samo sve rečeno, vas ste sanmo opisali sekto….to je ono vase moze vam se a? Može kolko hoces al ne i dokle hhoćeš a onda ćete plaćati sva zla koja radite godinama

      0
      0
      Odgovori
      • Dečko nauči bar da pišeš kad već imaš potrebu da nešto komentarišeš. Pravopis , padeži , bilo bi poželjno da to znaš . I normalno da ne lupetaš ko otvoren prozor . Kao i ovom ne vaspitanom balavcu iz teksta i tebi bi trebalo malo kulture , nije na odmet.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter