0
Evropske lige

FOTO: Twitter

DEFINITIVNO KRAJ: Legenda napustila Real Madrid!

Objavljeno: 27.05.21 u 12:31

Jednostavno nije više funkcionisalo!

Francuski stručnjak i nekada legendarni fudbaler – Zinedin Zidan, više nije trener Real Madrida. Razišli su se sporazumno, zbog loših rezultata koje je imao od povratka na klupu ‘Kraljevskog kluba’.

Zidanu su većinski ispunjene transfer želje u prethodnih nekoliko prelaznih rokova, ali jednostavno nije pogodio sa pojačanjima. Sve je rezultiralo zaista lošom sezonom, koja je mogla da se ‘izvuče’ osvajanjem prvenstva, ali je tu planove ‘pomrsijo’ sjajni Atletiko Madrid.

‘Sada je vreme da poštujemo njegovu odluku i pokažemo zahvalnost za njegovu profesionalnost, posvećenost i strast svih ovih godina koje je proveo u Real Madridu. Zidan je jedan jedan veliki mit, čija legenda prevazilazi ono što je bio kao trener i igrač našeg kluba. On sam zna da je zauvek u srcu Real Madrida, koji je i uvek će biti njegov dom’ – saopštenje je Real Madrida!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter