0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

CRNO-BELI SLAVILI U ČETVRTFINALU: Partizan se mučio ali na kraju došao do ubedljive pobede!

Objavljeno: 27.05.21 u 20:26

Partizan slavio u prvom meču četvrtfinala KLS-a protiv Mladosti rezultatom 70:50.

Prvi put u istoriji srpskog košarkaša prvenstva igraće se bez regularnog dela jer ne postoji dovoljno termina usled kasnog završetka ABA lige.

Partizan nije slavio toliko lako koliko rezultat govori. Mučili su se crno-beli u prvom poluvremenu prilično, a ni u drugom nisu blistali.

Mladost je prvo vođstvo stekla u prvoj četvrtini kada je, nakon pogotka za tri poena došla do prednosti od 7:6.

Partizan je ubrzao tempo i ipak dobio prvu deonicu sa 21:14 a nedugo zatim je uvećao na 13 poena razlike, ali se Mladost nije predavala te je tu razliku svela na samo 6 poena zaostatka.

Drugo poluvreme košarkaši Mladosti otvorili su pogotkom za 3 poena, a zatim je krenula serija promašaja. Crno-beli su imali period bez pogotka koji je trajao osam minutu, od kraja treće četvrtine do sredine četvrte. Sledeći meč ova dva tima igra se 29. maja.

U subotu od 18 sati se igra meč broj dva. Najefikasniji je bio Janković sa 17 poena, 15 je imao Miletić, a po 14 Veličković i Dangubić.

Na drugoj strani, Gombo i Belić po 13 poena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter