5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot

BUDUĆNOST ŽESTOKO KAŽNJENA: Sledeći put se neće usuditi da naprave istu grešku!

Objavljeno: 27.05.21 u 22:27

Budućnost kažnjena zbog vređanja košarkaša i trenera.

Disciplinski sudija Saša Pavličić Bekić kaznio je KK Budućnost zbog prekršaja u trećem i četvrtom meču protiv Crvene zvezde koji su odigrani u „Morači“.

Podgorički klub biće kažnjen zbog loše organizacije meča, zbog vređanja gostujućih košarkaša, trenera i tim menadžera od strane navijača. Klub će morati da plati kaznu od 24.000 eura dok je predsednik Budućnosti Dragan Bokan dobio da plati kaznu u visini od 4.000 evra zbog pretnji upućenih službenim licima ABA lige.

„Komesar za suđenje i sekretar Sudijske komisije naveli su u tužbi da su 22. maja godine došli na utakmicu, te da su u VIP prostor stigli sat vremena pre početka i da im je potom prišao predsednik Budućnosti Dragan Bokan koji im se tom prilikom, uz rukovanje obratio rečima: J..em vas i Sudijsku komisiju i onakvo suđenje u prve dve utakmice, ali o tome ćemo naknadno…“, navodi se izneđu ostalog u obrazloženju kazni disciplinskog sudije ABA lige.

 

 

0
0

5 Komentara

  1. Da li ste vi ponosni ko i gde vas je osnovao , ko je za vas igrao posle osnivanja, ko vam je bio predsednik(vaš omiljeni ujka), sram vas bre bilo mrzitelji srpstva i Srbije. J..o vas sve njofra i milogorac!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kada je nekom klubu GAZDA dr Nebojša Čović taj klub je sigurno najpošteniji. Mene kao Partizanovca je sramota ko vodi FK Partizan, a vi se gazdom „vašeg“ košarkaškog kluba ponosite! Šta drugo reći nego tužno!

      0
      0
      Odgovori
        • Važi li to i za one klubove koji su menjali imena, gasili se….? Nije samo KK u pitanju, već i rukometni i vaterpolo klub. Nadam se da ste i na to ponosni, navijati za klub koji nije član SD CZ.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter