0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VEST KOJA ĆE POGODITI ZVEZDU ODMAH NAKON FINALA KUPA: Bitan igrač želi da napusti crveno-bele, ne može više da izdrži!

Objavljeno: 26.05.21 u 16:19

Podneo je veliki teret.

Finale nacionalnog Kupa Srbije završeno je pobedom Crvene zvezde nad večitim rivalom, ekipom Partizana i to nakon jedanaesteraca. Crveno-beli su tako stigli do duple krune nakon čak 14 godina.

Ipak, ekipa Dejana Stankovića neće imati puno vremena za odmor, jer će uskoro morati da se suoči sa novim problemima. Kako prenose domaći mediji, Milan Rodić je zatražio da napusti Crvenu zvezdu.

Isti izvor navodi da je iskusni fudbaler tražio odlazak u inostranstvo, najviše zbog zasićenja, nakon 4 godine koje je proveo na Marakani. Ovo može biti ogroman problem za Zvezdu, posebno zbog činjenice da je Rodić jedina opcija na poziciji levog beka.

Foto: FK Crvena zvezda

Iako je imao dosta problema sa povredama, Milan je bio jedan od ključnih faktora u timu. Dodatan teret na njegova leđa pao je nakon neuspešnih eksperimenata sa Stefanom Hajdinom i Žanderom, koji nisu zadovoljili svojim igrama.

Zbog svih ovih stvari, u klubu nisu raspoloženi da ga lako ispuste. Sa druge strane, Rodić veruje da čelnici Crvene zvezde neće tražiti veliko obeštećenje u slučaju da dobije konkretnu ponudu iz inostranstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter