4
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot/BalkanInfo

TI POTEZI SU SRAMNI I DEGUTANTNI, VEČITI NEMAJU KVALITET: Rade Bogdanović ukazao na probleme nakon derbija!

Objavljeno: 26.05.21 u 18:21

Navikli smo da je stalno iskren.

Nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida Rade Bogdanović je u razgovoru za Espreso pričao o sinoćnjem večitom derbiju. Rekao je da je finale ispunilo njegova očekivanja, koja nisu ni bila velika.

Samo finale je ispunilo očekivanja, koja od mene nisu bila velika. Da bi finale bilo željenog kvaliteta potrebno je da akteri istog imaju taj kvalitet. A u naša dva najbolja kluba, Zvezdi i Partizanu, iskreno, takvog igračkog kvaliteta nema. Zato su izostali dobri potezi, brža igra, atraktivne šanse. Bili su i pod velikim pritiskom, pogotovo Zvezdini, zbog te duple krune, počeo je Bogdanović.

Potom se i osvrnuo na neprijatne scene koje su se dogodile u samoj završnici utakmice. Istakao je da oni koji ne mogu da iskontrolišu emocije ni ne treba da učestvuju u takvom meču.

U poslednjih dvadesetak godina kod nas često ima takvih čarki u derbijima, a pojednici sve pokrenu i pre utakmica, kao da insistiraju na tome. Ali emocije nisu izgovor. Ako nisi sposoban da iskontrolišeš emocije, ne zaslužuješ da učestvuješ u takvoj utakmici. Ti potezi su bili sramni i degutantni, zaključio je Rade Bogdanović.

0
0

4 Komentara

  1. Ala se nalupeta. Cuj,Zvezda nema kvalitet a nadigrala vicesampiona Italije MIlan i u Beogradu i u Milanu pa cak i sa igracem manje. I naravno da ima dobrih poteza kada neko zeli da se nadigrava sa Zvezdom a ne da se valja,pada,kuka,odugovlaci vreme,bije,trsi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter