0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

SUZE I NOVE TEŠKE REČI U TABORU PARTIZANA: Biser ‘parnog valjka’ se oprostio od crno-belog dresa, pa opleo po Stanojeviću – ‘Ponižavan sam!’ (FOTO)

Objavljeno: 26.05.21 u 09:51

Emotivna poruka za kraj…

Partizanov biser i jedan od najtalentovanijih igrača iz škole tog kluba, Filip Stevanović uplakan se oprostio od crno-belih u utorak uveče, odmah nakon večitog derbija u finalu Kupa Srbije.

Ovaj 18-godišnjak se, kao što je poznato, seli u redove šampiona Premijer lige, Mančester siti, posle burnog finala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde i poraza, uz svoju sliku objavio oproštajnu poruku.

Krilni napadač iz Arilja napušta crno-bele posle 12 godina i odlazi nezadovoljan tretmanom koji je imao kod trenera Aleksandra Stanojevića.

– Ne znam odakle bih počeo, ali reći ću da sam već od prvog dana kada sam zakoračio na SC Teleoptik znao da ću jednog dana doći do prvog tima i ostaviti barem neki trag u Partizanu. Proveo sam najlepših 12 godina u klubu, od toga 3 u prvom timu i došlo je vreme da se oprobam u nekim jačim ligama. Kao što znate, što je i normalno, bilo je mnogo uspona i padova, ne samo za mene već i za saigrače i ceo klub. Priznaću par stvari o kojima nisam pričao puno, počeo je Stevanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Opraštajući se od navijača, Stevanović je podvukao da ga veoam boli to što je od jeseni uglavnom bio rezerva, kada je završio transfer.

– Prvenstveno bih hteo da kažem da mi je teško zbog duple krune jer nismo uspeli da je vratimo gde joj je mesto, naravno i zbog manjka minutaže od potpisa za novi klub. Teško mi je što sam mnogo toga dao klubu a pojedinci me nisu ispoštovali ni malo. Teško mi je jer sam krvavo radio da se vratim na stari put i opet budem u startnih 11. Teško mi je sto sam svaki dan pokušavao da se dokazujem sve više iako su svi znali moje sposobnosti. Minutaže od po 10 ili 20 minuta ne bih komentarisao jer nije na meni ali opravdavam svoja izdanja zbog manjka iste, pogotovo sa prošlog derbija i ulaska od tri minuta, pritom mislim da se svi sećate mojih partija na bilo kom derbiju. To je za mene ponižavajuće i mislim da nisam zaslužio tako nešto. Istrpeo sam dosta isključivo zbog mog Partizana, napisao je on.

Stevanović je debitivao za prvi tim još u decembru 2018, prvi gol je dao u leto 2019, a njegov transfer u Mančester siti ozvaničen je prošle jeseni. Ove sezone je odigrao ukupno 31 meč, postigao je četiri gola i dva puta je bio asistent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Stevanovic (@stevanovic10)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter