0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Žuta podmornica i ‘crveni đavoli’ za trofej Lige Evrope!

Objavljeno: 26.05.21 u 11:00

Nova lista donosi nove parove od kojih smo napravili čorbu. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

17.30 Bari – Feralpi Salo

Nakon što su dobili prvu utakmicu sa 1-0 klub iz okoline Breše će sada morati na daleko putovanje na jug. Bari je prilično nezogdan na domaćim utakmicama i može da dobije i mnogo jače timove od Feralpija. Očekujemo pobedu domaćih i prolazak.

Predlog: 1 (1,70)

18.30 FC Koln – Holsten Kiel

Ovo je prvi nastup Kelna u ovom promocija/relegacije plej-ofu Bundeslige. S obzirom da nisu izgubili od niželigaškog protivnika od 2010. godine Kil neće imati lak posao. Holsten je inače ekipa koja je uspeh dolaska u ovaj plej-of uopšte bazirala na domaćoj formi. Često se dešavalo da u gostima glatko gube. Nadamo se da će tako biti i danas.

Predlog: 1 (1,75)

19.00 Esbjerg – Helsingor

U prvu ligu Danske ulaze Viborg i Silkeborg, to je već odavno poznato ali sledeće dve ekipe pokvalitetu te druge lige bile su Esbjerg i Helsingor. Ipak, i između njih postoji razlika budući da je današnji domaćin ispred za 6 poena. Očekujemo pobedu Esbjerga i revanširanje za poraz tamo ali i nastavak dominacije između njih.

Predlog: 1 (1,97)

21.00 Villarreal – Manchester Utd

Žuta podmornica nije potopljena u poslednjih 12 gostovanja u Ligi Evrope, a protiv ekipa koje nisu iz Španije nisu poraženi poslednja 23 meča. Ipak, Mančester junajted nije bilo koja ekipa. Viljareal je poslednjih 7 utakmica postizao pogodak još u prvom poluvremenu, a ako se Hari Megvajer ne oporavi šanse za to se povećavaju. Tipujemo gol-gol i vrlo zanimljivo finale.

Predlog: GG (2,00)

KUPNA KVOTA 17,72 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 2363083

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter