1
Domaći fudbal

FOTO: Tanja Sajković

NEPROFESIONALIZAM PARTIZANOVOG ŠTOPERA: Odbio da uđe u igru protiv Zvezde!

Objavljeno: 26.05.21 u 12:51

Banjak odbio da uđe u igru u finalu Kupa!

 

Maki Banjak zadao je glavobolju upravi crno-belih. Kamerunski fudbaler odbio je da udje u igru portiv Crvene zvezde kada je njegov tim imao problema u defanzivi. Igor Vujačić nezgodno je pao prilikom jednog duela, a Slobodan Urošević nije mogao meč da završi do kraja. Posle ovakvog ponašanja u najvažnijem meču sezone za Partizan, njemu najverovatnije sledi otkaz.

Ideja je bila da Banjak uđe u igru i osveži odbranu Partizana, ali je on odbio to da uradi. Kamerunac je bio na zagrevanju tokom prvog poluvremena, ali je u nastavku odlučio da se ogluši o naredbu trenera. Pokušali su Sejduba Suma i Ivan Obradović da ga ubede da promeni stav, ali on ni njih nije poslušao.

Banjak je u Beograd stigao letos iz Olimpije kao veliko pojačanje,ali nije opravdao taj status. Iz prve postave ga je istisnuo Igor Vujačić te se očekuje da se sa njim raskine ugovor u narednom periodu.

0
0

1 Komentara

  1. Stajem u odbranu igrača, što da ga ponižava ovaj nadritrener, koji blage veze sa fudbalom nema,,,,
    Banjak je najbolji štoper u Partizanu, a ovaj razigrava Markovića koji ide iz Partizana,,,Živković rezerva, samo je falio Lola, da cirkus bude kompletan, Suma,,,,,, Imam utisak da su ovi zabili glogov kolac,,,,Sastavio je tim koji do sutra da igra,,,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter