0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DA LI JE ZVEZDA OTKRILA NAJVEĆE POJAČANJE U POSLEDNJOJ DECENIJI: Crveno-beli se citatom iz čuvenog filma oglasili na Instagramu, navijači se oduševili – nadaju se ‘bombi’!

Objavljeno: 26.05.21 u 10:29

Deluje da je sve gotovo…

Crvena zvezda je posle 14 godina osvojila duplu krunu, ali u Ljutice Bogdana nema mnogo vremena za odmor i slavlje, već se uveliko radi na novim dolascima i pojačanjima za narednu sezonu. Već nekoliko meseci unazad jasno je da postoji želja Aleksandra Dragovića i crveno-belih da iskusni štoper dođe na ‘Marakanu’, jer mu ovog leta ističe ugovor s Bajer Leverkuzenom.

Posle nekoliko meseci pregovora, kada se momak rođen u Beču sinoć pojavio u Beogradu, mnogi su to shvatili kao konačno ‘da’. Klub iz Ljutice Bogdana verovatno nije želeo da remeti ekipu pred važan meč i još nema zvanične potvrde transfera, ali se oglasio marketing sektor osvajača duple krune, veoma zanimljivom objavom.

– Promena pravca iz Grocke na Marakanu, opisala je Crvena zvezda svoj klip, koji je podelila na društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Ovo je inače, vrlo jasna asocijacija na mesto nadomak Beograda odakle štoper iz Beča vuče korene. U klipu koji traje oko 40 sekundi, iskorićen je citat Petra Kralja iz kultnog domaćeg filma ‘Kada porastem biću kengur’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter