7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ArenaSport/Screenshot

ZVEZDA BRANI SRPSKU KOŠARKU, TRAŽIM POŠTENO SUĐENJE: Partizanova legenda podržala crveno-bele pred majstoricu!

Objavljeno: 25.05.21 u 17:15

Petak je bitan dan za srpsku košarku.

Istorija KK Partizan je duga i kada bismo krenuli da nabrajamo sve legende koje su u njoj učestovale, sigurno bi došli i do ovog čoveka. Goran Grbović je danas gostovao na TV Arena Sport, gde je prokomentarisao finalnu seriju ABA lige.

Za trofej se bore Crvena zvezda i Budućnost, trenutni rezultat je 2:2, ali da li je moglo biti drugačije? Zvezda je povela sa 2:0, a onda je usledio pravi haos u Podgorici zbog kog su crveno-beli izdali saopštenje. Evo šta je legendarni Grba imao da kaže povodom toga.

Da razjasnimo neke stvari, ja kao osvedočeni Partizanovac kažem da je sada trenutak da Zvezda stoji kao prva i poslednja na odbrani srpske košarke! Ovo nije šala. Kakav interes imaju sudije da sviraju ovako kako su sudile? Ovo je katastrofalno. Ali ne samo zbog dva Zvezdina poraza. I prva i druga utakmica, isto je bilo. Zvezda se odvajala, i dominirala igrom, Budućnost ne. Dakle, Zvezda u ovom trenutku brani tezu, temu i platformu srpske košarke. To je vrlo važno. I ako ne budemo svi sa ove strane…., istakao je Grbović.

FOTO: ABA liga

Nastavio je u istom ritmu rekavši da države iz regiona kojima se gase klubovi samo gledaju kako da unize srpske košarkaše. Za sam kraj dodao je da Zvezda mora biti mudra pred peti meč.

Zamislite da nestane ABA liga, ko će da igra u Crnoj Gori, ko u Hrvatskoj, njima se gase klubovi, a opet rade na tome da ponize i unize srpske košarkaše na ovaj način. Ovo je više od sramote. Zvezda sada mora mudro i pametno da učestvuje u petoj utakmici. Da, treba napraviti pritisak, ali pre utakmice i to tako da mi iz Srbije tražimo fer utakmicu za naš tim. Fer utakmicu, fer suđenje, ništa više, zaključio je Grbović.

0
0

7 Komentara

  1. I ono malo sto ti je ostalo i to si izgubio, slobodno promeni dres i ostani tamo, niti nam trebas niti te hocemo, prodana duso.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Gorane, ti si jedan od retkih partizanovaca koji nije ostrašćen i zadojen mržnjom prema Zvezdi . Gotovo 99% više mrzi Zvezdu , nego što voli jsd !!! Živela Srbija !!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter