0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKO PRIZNANJE ZA BORJANA: Golman crveno-belih član zlatne generacije, društvo mu pravi igrač Bajerna!

Objavljeno: 25.05.21 u 10:19

Sve nade ulažu upravo u njih.

Davne 1986. godine fudbalska reprezentacija Kanade je poslednji put učestvovala na Mundijalu, a svi se nadaju da će ove godine biti deo velikog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ: OGROMNA MOTIVACIJA ZA CRVENO-BELE: Ukoliko Zvezda osvoji ‘duplu krunu’, izabranike Dejana Stankovića očekuje ‘debela’ nagrada!

Ugledni ‘Copa90’ je objavio kako trenutno nastupa ‘zlatna generacija’ u kanadskom državnom dresu i podsetio na pet fudbalera koji su prvaci države u svojim evropskim klubovima.

– Ovo je zaista zlatna generacija Kanade. Igrači sa belog severa osvajaju titule širom Evrope. Nisu bili na Svetskom prvenstvu 36 godina, ali sada sigurno, sa ovom postavom idu u Katar? – stoji u objavi, a propraćena je slikama igrača.

U pitanju su Džonatan Dejvid (Lil), Alfonso Dejvis (Bajern Minhen), Skot Arfild (Rendžers), Atiba Hačinson (Bešiktaš) i Milan Borjan (Crvena zvezda).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter