5
Domaći fudbal

FOTO: Instagram

STEFAN BABOVIĆ NAKON DERBIJA: ‘Nećete da se zamerate? Neće se ni titula vratiti!’ (FOTO)

Objavljeno: 25.05.21 u 23:47

Ljut nakon izgubljenog derbija je i nekadašnji fudbaler Partizana – Stefan Babović.

Nakon poraza u derbiju i reakcije Marka Gobeljića, izuzetno je bio ljut Stefan Babović.

‘Stojke je branio preko 80 puta za reprezentaciju,bio 2 puta na svetskom prvenstvu,na Olimpijskim igrama,branio velike utakmice.. Zaista je obeležio neku eru sto se tiče sportske karijere i sigurno je nas najveći golman uz Ivicu Kralja u poslednjih 25-30 godina.. Mogu da razumem i svadje i tenzije na utakmicama i svadje sa publikom,provokacije ali medju nama igračima je uvek postojao neki respekt,postovanje pa čak i na utakmicama protiv najvećih rivala.

Nismo naučili da poštujemo velike igrace(golmane) i kod nas se sve brzo zaboravlja. Iskreno sreća da u vreme Bate Mirkovića,Nadja,Saveljica,pa posle i u vreme moje generacije se nije desilo ovakvo nepoštovanje posle utakmice,sigurno ne bi otišli u svlačionicu ,već bi verovatno bilo nereda od terena do svlacionica gore. E to zameram ovom Partizanu i ovoj generaciji. Vašem kapitenu neko pokazuje najniži nivo poštovanja i direktno ga ponižava,i vi ćutite,kao nećete da se svađajte..dok se ta vatra ne vrati nećete ni titule osvajati.

0
0

5 Komentara

  1. Babović je u pravu. Ono g…o borjan skače na svakoj utakmici ko majmun , a ove naše j….re ćute , ne brane kapitena . Miljkovića se ne tiče frka on ode u svlačionicu . Sram ih bilo , umesto da je razvalio onog gov…a gobeljića , on ode . E tugo .

    0
    0
    Odgovori
  2. Stefan je 100% u pravu!
    Sramota za igrače.
    Sve rasterati iz kluba.
    Stanoje prvi : zbog nikakve strategije, los izbor igraca (penzioneri igraju, mladici puni snage su na klupi)…itd..itd..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter