1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ROVOVSKA BITKA: Nema golova – Slede penali! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.21 u 21:37

Neviđena borba u finalu Kupa Srbije!

Nakon regularnih 90 minuta nije bilo golova, pa je prema protokolima finala Kupa Srbije utakmica otišla u produžetke. Vidno izmoreni fudbaleri ušli su u dodatnih 30 minuta, a pojedini igrači su imali i kartone, što im je nastup dodatno otežavalo.

FOTO: FSS

Prvi produžetak najviše su obeležili startovi i izgubljene lopte. Jasno se video umor kod oba tabora, jer igrači nisu mogli da kontrolišu loptu ni blizu kao što je to slučaj bio u prvom poluvremenu. Nekoliko udaraca je viđeno ali ništa preterano opasno.

FOTO: FK Partizan

Možda i najbolja prilika za Crvenu zvezdu u prvih 15 minuta bio je udarac Slavoljuba Srnića, koji je otišao daleko od gola, ali je imao priliku da proigra nekoga od saigrača.

FOTO: FK Partizan

Partizan je imao ogromnu šansu u 105. minutu utakmice, kada je Borjan kiksnuo, a gol nije uspeo da pogodi Šćekić, jer je Gobeljić odlično reagovao.

FOTO: FK Partizan

Tokom drugih 15 minuta produžetaka nije viđeno previše dobrog fudbala, jer su igrači bili premoreni. Veći deo vremena proveden je u velikoj borbi.

Kako nije postignut niti jedan pogodak usledili su penali!

0
0

1 Komentara

  1. Ono kad profesionalni voditelji ne znaju pravila fudbala.
    Pričaju gluposti za Stojkoviceve žute kartone, jer ne znaju da je sudija u pravu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter