0
Fudbal

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Zanimljiva ponuda ovog utorka, mi smo vam spremili dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 25.05.21 u 11:00

Ponedeljak nam donosi dve prezanimljive lige iz kojih smo izvukli mnogo. U saradnji sa
OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

19.00 Nea Salamis – Doxa

Da bi Nea Salamis ostala u prvoj ligi Kipra mora da pobedi na poslednje dve utakmice i da se nada kiksu Dokse u poslednjem kolu. To nije tako nerealno kao što možda izgleda na prvi pogled. Ove godine, tačnije 02.januara već su dobili ovog rivala na svom terenu i ne vidimo zašto ne bi mogli da ponove taj podvig sada kada im najviše treba.

Predlog: 1 (1,89)

20.00 Altrincham – Eastleigh

Poslednje tri zaostale utakmice Vanarama Nacionalne lige igraju se danas ali ova je posebno zanimljiva. Istli bi pobedom ušetao u plej-of mesta i u poslednjem kolu bi zavisili samo od sebe. Domaćin nema nikakvu potrebu da gine ili juri poene zbog bilo čega. Gosti su jaka iskusna ekipa koje je igrala plej-of i prošle sezone. Dvojka čista.

Predlog: 2 (1,85)

20.45 King’s Lynn – Solihull Moors

Solihal Murs je još jedna ekipa koja je prošle sezone igrala plej-of i kvalitetniji su od svog današnjeg rivala za dve klase. Osim toga u fenomenalnom su nizu od 5 pobeda od kojih su dve vrlo visoke što bi moglo da se desi i danas. Nekim ludim poklapanjem rezultata mogli bi i ove sezone do plej-ofa.

Predlog: 2 (1,70)

20.45 Celje – O. Ljubljana

Finale Slovenačkog kupa ne može biti zanimljivije, a istorija nas da nekim klubovima kupovi prosto idu – dok drugima ne. Olimpija je do prošle sezone igrala 3 finala kupa u nizu i dva osvojila. Celje je rekordnih osam puta gubilo finale kupa, a osvojili su ga samo jednom i to 2005. godine. Od 2012. do 2016. su bili u 4 finala od 5 i sve su izgubili. Klub iz prestonice je u ligi završio 16 poena ispred svog rivala i jasno je da su kvalitetniji. Ide dvojka.

Predlog: 2 (2,02)

UKUPNA KVOTA 12,01 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter