1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter screenshot

NASTAVAK DRAME: Pantelić izbrisan iz APR-a! (FOTO)

Objavljeno: 25.05.21 u 14:44

Marko Pantelić izbrisan je iz APR-a kao zastupnik Fudbalskog saveza Srbije.

Još jedan okršaj na relaciji Izvršni odbor – Marko Pantelić. Nakon svih dešavanja u ovom sukobu dobili smo još jedan zaplet. Pantelić, koji je do juče bio zastupnik FSS-a, danas je izbrisan iz Agencije za privredne registre.

 

Umesto njega, na tu funkciju su postavljeni novoizbrani v.d predsednika Nenad Bjeković i Jovan Šurbatović. Ovo bi verovatno trebalo da predstavlja odgovor Izvršnog odbora na današnje saopštenje Pantelića u kom je deo rukovodstva FSS-a nazvao mafijaškom hobotinicom.

FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva

Veliki obračun u Fudbalskom savezu Srbije buknuo je kada je predsednik Zajednice Superlige Dragomir Lazović zatražio proširenje lige, posle čega ga je Marko Pantelić smenio sa svih funkcija. Tada je došlo do raskola koji je kuliminirao juče kada je prvo Pantelić smenio deo članova Izvršnog odbora, a zatim su smenjeni rukovodioci odlučili da mu uruče otkaz , a danas su ga izbrisali i iz APR-a.

FOTO: Privatna arhiva
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter