0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

IDEMO U PRODUŽETKE: Bez golova posle 90 minuta!

Objavljeno: 25.05.21 u 20:55

Veoma interesantan derbi odigran je na stadionu Rajko Mitić!

Finale Kupa Srbije odigrano na stadionu Rajko Mitić bilo je veoma interesantno i puno šansi. Iako golmani nisu imali previše posla, jer je većina udaraca išla pored okvira gola, čuvari mreže su uvek bili na oprezu.

Prvo poluvreme prošlo je u znaku Dijega Falćinelija i mladog Jovića, koji su propustili po dve veoma izgledne šanse. Falćineli je u drugom minutu utakmice šutirao izuzetno loše iz odlične prilike sa ivice kaznenog prostora, da bi potom krajem poluvremena petom gađao tik pored stative u najboljoj šansi prvog dela meča.

Mladi Jović je imao priliku nakon perfektne asistencije Markovića, ali nije preterano dobro zahvatio loptu, pa je uspeo da interveniše Rodić. Drugu priliku imao je sredinom prvog dela igre, ali je loptu poslao pored gola, nakon predugog nameštanja.

Drugo poluvreme je prošlo u velikoj borbi, ali bez prevelikog broja šansi. Najbolja je bila u 75. minutu utakmice, kada je odlično glavom gađao Milunović, ali je Stojković uspeo da interveniše i sačuva svoju mrežu.

Ogromna šansa viđena je i u 77. minutu kada je po levoj strani prošao Ben i potom asistirao, ali je nekako Partizan uspeo da odbrani gol već savladanog golmana Stojkovića.

Oba tima igrali su izuzetno oštro, ali i maksimalno sportski. Sve je bilo u žaru borbu i bez ikakvih čarki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter