2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Aba liga/Budućnost

VRELA ATMOSFERA U ‘MORAČI’: Među navijačima jedno dobro poznato lice – bivši fudbaler Partizana bodri Budućnost protiv crveno-belih! (FOTO)

Objavljeno: 24.05.21 u 22:17

Bivši fudbaler Partizana Petar Grbić trenutno je u dvorani ‘Morača’ gde prati utakmicu između Budućnosti i Crvene zvezde.

U toku je četvrta finalna utakmica ABA lige, a na tribinama se nalaze dobro poznata lica.

Prilično je vrela atmosfera u hali ‘Morača’, veliki broj navijača prati utakmicu, a među njima je i nekadašnji fudbaler Partizana Petar Grbić.

PROČITAJTE JOŠ: OGROMNA MOTIVACIJA ZA CRVENO-BELE: Ukoliko Zvezda osvoji ‘duplu krunu’, izabranike Dejana Stankovića očekuje ‘debela’ nagrada!

Po slici, objavljenoj na sajtu regionalnog takmičenja, vidi se kako Grbić pruža podršku domaćem timu.

FOTO: Aba liga/Budućnost

PROČITAJTE JOŠ: DELIJE SU POBESNELE ZBOG OVOG POTEZA: Košarkaš Budućnosti monstruozno zakucao, pa se okrenuo ka publici i uradio ovo! (VIDEO)

Podsetimo, Grbić je nosio dres Partizana u periodu od 2013. do 2016. godine, osvojio je jednu šampionsku titulu.

0
0

2 Komentara

  1. sta je sad ovo zar je moguce da niko nesme da navija protiv zvezde pa ni strani drzavljani.Dokle mislite da trujete narod ovakvim tekstovima ,treba da se stidite .Sram vas bilo podnesite momentalno ostavku pa idite u zvezdu i tamo pisite sta hocete.Objavite komentar ako smete.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne postoji ni jedan razlog da se navijaci truju…Mene zanima da li navijaci CZ misle da je Savicevic veceras navijao za CZ ili Buducnost? Podseticu navijace da je u odbojkaskom klubu Partizan igrao vrhunski odbojkas Aleksandar Aksentijevic, koji je javno priznao da u odbojci navija za Partizan a u svim ostalim sportovima za CZ. Ne vidim razlog da bi mi kao navijacu Partizana to smetalo. Ili, pamtim kada je Jelena Gencic dovela Novaka Djokovica u Partizan, i bilo mi je drago. To sto on navija za CZ ne znaci da se ne radujem njegovim uspesima.. Novinari nisu svesni koliko pogresna rec odzvanja, pa i ubija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter