0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

STANOJEVIĆ POTVRDIO: Bez glavnog igrača u finalu Kupa Srbije!

Objavljeno: 24.05.21 u 15:54

Očekuje nas jako zanimljivo finale!

Šef stručnog štaba beogradskog PartizanaAleksandar Stanojević optimističan je uoči derbija koji se igra sutra.

‘Pritisak sam osećao svuda, u Lučanima, protiv Voždovca… Naravno, derbi je nešto posebno. Oseća se da su igrači motivisaniji, žele da igraju taj derbi, to je jedina razlika. Kvalitetniji su nam treninzi, svi žele da igraju. Imam pritisak da izaberem najboljih 11. A, lično, pritisak te vrste nemam, imao sam mnogo derbija. Imam samo veliku želju, da pokažemo i potvrdimo dobre rezultate koje smo imali. Da sve što smo radili do sada ima neku težinu, a uradili smo dosta dobrih stvari, davali mnogo golova, primali najmanje..’

‘Verujemo. Ako mi ne verujemo, niko ne može da veruje u nas. Bitno je da smo između sebe pravi, to smo pokazali više puta. Derbi odlučuju nijanse. Verujem u pobedu.’ – rekoa je Stanojević i potom dodao.

‘Shvatio sam da nisu pokazali da su bolji. Bitno mi je da igrači osete da smo tu negde. Detalj će odlučiti, detalji su najvažnija stvar u fudbalu, ko se za svaki pripremi, to je to.’ – a potom je prokomentarisao ko neće igrati.

‘Suma nema ni promil šanse da zaigra. Dobri igrači uvek nedostaju… Malo smo promenili način igre, kada ostanete bez nečega što radite stalno. Mi smo tim, igramo kao tim. To je jedna utakmica, da je duži period bio bi problem. Možemo da je iznesemo na pravi način.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter