0
Fudbal

FOTO: FSS

‘OVO NE SLUŽI NIKOME NA ČAST!’: Nenad Bjeković se prvi put oglasio nakon što je preuzeo kormilo Saveza od Pantelića!

Objavljeno: 24.05.21 u 17:19

Veoma uzbudljiv dan u Fudbalskom savezu Srbije…

Novi zamenik predsednika krovne organizacije sa svim ovlašćenjima prvog čoveka FSS, Nenad Bjeković, oglasio se posle jednoglasne podrške IO FSS, te nakon svega što se dešavalo.

– Ova odluka Izvršnog odbora je za mene velika čast i veliko priznanje. Voleo bih da sam u nekim lepšim okolnostima izabran za prvog čoveka srpskog fudbala, ovo što se dešava ne služi nikome na čast. Šta je tu je, verujem da ću uz pomoć najbližih saradnika raditi za dobrobit srpskog fudbala. Ja sam više čovek terena, ali imam uz sebe ljude koji imaju iskustva i znaju kako se rukovodi ozbiljnom organizacijom kao što je Fudbalski savez Srbije. Nikada nisam voleo da pametujem i da filozofiram o stvarima i temama u koje se ne razumem, ali sam dovoljno dugo u fudbalu da mogu da odgovorim obavezama i zadacima u ovako delikatnom trenutku. Biće mi zadovoljstvo da vršim dužnost predsednika Saveza do raspisivanja novih izbora, rekao je Bjeković.

Podsetimo, ranije danas je v. d. predsednika Marko Pantelić smenio pet članova Izvršnog odbora, koji su kasnije na sednici tog tela, zajedno s ostatkom članova njega razrešili dužnosti i ukazali poverenje Bjekoviću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter