1
Evropske lige

FOTO: FSS

‘DANKE LUKA!’: Jović zvanično napustio Ajntraht, Srbin na raskrsnici – Real ga ne želi, čeka treću ponudu…

Objavljeno: 24.05.21 u 17:58

Drugi mandat Luke Jovića u Ajntrahtu iz Frankfurta zvanično je okončan danas.

Reprezentativac Srbije je u ekipu iz Bundeslige stigao u decembru iz kraljevskog kluba, u kom nikako nije uspeo da se nametne, kako bi pokušao da se vrati u staru formu, ali i pomogne Ajntrahtu da se domogne Lige šampiona. Delovalo je da se ide u pravom smeru…

Na prva tri meča postigao je tri gola, nakon čega je pao u formi, pa je na dodatnih 15 mečeva mrežu zatresao samo jednom, dodao i dve asistencije za 887 minuta na terenu.

Na kraju, Luka nije uspeo da se vrati u formu, niti je Ajntraht obezbedio meso u Ligi šampiona, a kako tim iz Frankfurta nije imao pravo otkupa, oni su se kratkom porukom zahvalnosti oprostili od nekadašnjeg Zvezdinog đaka.

Jović je u junu 2019. godine parafirao ugovor sa Real Madridom do 2025. godine za 60 miliona evra, a za ovaj klub je postigao svega dva gola. Luka nije uspeo da se nametne u Realu, ali će verovatno oko razgovora o sudbini morati da sačeka epilog dešavanja kada je trener u pitanju, jer se sve više govori o odlasku Zidana i dolasku Raula ili Alegrija na ‘Bernabeu’.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter