0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

SJAJNA VEST ZA ZVEZDU: Titula Mure se slavi na ‘Marakani’, šampion Slovenije crveno-belima uklonio najtežeg rivala na putu do Lige šampiona!

Objavljeno: 23.05.21 u 14:23

Ovakvom raspletu se malo ko nadao…

Slovenački velikan Maribor je ostao bez titule šampiona u posledjem kolu i to samo za gol posle poraza od novog šampiona Mure od 3:1.

Ovakav rasplet i istorijski uspeh kluba iz Murske Sobote obradovao je i pristalice Crvene zvezde, kojoj je ovakav epilog doneo značajno lakši put ka Ligi šampiona.

Tim u kome nastupa nekadašnji ‘zlatni orlić’ Staniša Mandić je iz drugog šešira za kvalifikacije za drugo kolo ‘izbacio’ Ferencvaroš, koji će sada biti nosilac u drugom kolu.

Mađarski predstavnik je bio ubedljivo najteži protivnik kojeg je Crvena zvezda mogla da dobije, a sada je crveno-belima put mnogo lakši. Upravo je ova je ovaj tim odigrao veoma dobro prethodne sezone u grupnoj fazi Lige šampiona u jakoj grupi sa Juventusom i Barselonom, a na putu ka elitnom takmičenju izbacili su i Seltik, Dinamo Zagreb i Molde.

Mogući rivali u drugom kolu su Škendija iz Makedonije, Slovan iz Bratislave, Dinamo Tbilisi, Žalgiris, Flora iz Estonije, podgorička Budućnost, Kairat, Omonija, Riga i Linkoln iz Gibraltara.

Podsetimo, Zvezda će verovatno preskočiti prvo kolo i u nastavku biti povlšćena, pošto im situacija u Premijer ligi ide na ruku, a sada se pojavila i ova, po njih, veoma dobra vest…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter