0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

RIBERI POKAZAO KAKVA JE LJUDINA: Slučajno saznao za veliki problem, a njegovom sjajnom gestu se divi Italija!

Objavljeno: 23.05.21 u 15:53

Francuski veteran je pokazao veličinu, ponovo…

Nije lak život imao Frank Riberi, koji je dosta toga prošao, od ostavljanja od strane roditelja, pa do strašne saobraćajne nesreće, čije su posledice i danas vidljive na njegovom licu…

Upravo zbog toga, Riberi danas neretko pomaže ljudima u nevolji, čije probleme i te kako razume, a njegov saigrač, bek Fiorentine Lorenco Venuti je sada otkrio jednu sjajnu priču o Francuzu.

Ovaj 26-godišnji defanzivac je lekarskom timu Viole u tajnosti otkrio da mu otac boluje od raka, a ta informacija je sasvim slučajno došla do Riberija.

Riberi je bio u sobi pored i sve je čuo. To nisam znao. Video me je tužnog u svlačionici tužnog, seo je pored mene i rekao mi: ‘Lorenco, sutra nemamo trening, odvedi me kod tvog oca, hoću da ga upoznam’, priča Venuti.

Ovakva reakcija sama po sebi značila je Riberijevom saigraču.

– Nešto sam promrljao, moje srce je počelo da jako kuca od uzbuđenja. Bio je to istinski gest. Dan kasnije smo otišli u mesto gde živi moja porodica, otkrio je bek Viole.

Na ovom gestu, zauvek će mu biti zahvalan…

– Taj gest za mene znači biti čovek. I ne zato što se zove Riberi. To je uradio, a da zauzvrat nije dobio ništa. Isključivo iz ljubaznosti. Tajno, između nas dvojice, otkrio je Venuti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter