0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

OVOG PUTA NIJE OLD TRAFORD: Navijači okupirali stadion pred poslednje kolo Premijer lige, teraju vlasnika iz kluba, on ih obmanjuje!

Objavljeno: 23.05.21 u 17:39

Ne nameravaju da stanu.

Počeli su mečevi poslednjeg kola Premijer lige. U jednom od duela, sastali su se Arsenal i Brajton, a navijači domaćih su rešili da pošalju novu poruku upravi kluba.

Veliki broj navijača tobžija se okupilo ispred stadiona i protestuje protiv vlasnika njihovog omiljenog tima. Ovo je nastavak nezadovoljstva, koje je počelo prethodnih nedelja. Najvatrenije pristalice Arsenala jednostavno žele da porodica Krenke napusti klub.

Prilika za njihov odlazak je definitivno postojala, ali su ih oni iskusno obmanuli. Naime, pre oko mesec dana se pojavila vest da osnivač popularne muzičke platforme Spotify Daniel Ek, želi da kupi klub. Vlasnici su se oglasili rečima da nikakvu ponudu nisu dobili i da su posvećeni klubu, a ubrzo je stigao demant.

Pojavile su se netačne informacije u kojima se kaže da nisam poslao ponudu za Arsenal. Smatram da je važno ispraviti netačne navode. Poslao sam ponudu Krenkiju, bankarima, ali odgovorili su mi da im novac nije potreban. Poštujem njihovu odluku, ali ostajem zainteresovan ako se situacija promeni, napisao je Ek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter