0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ODLIČNA VEST ZA ZVEZDU STIŽE IZ PREMIJER LIGE: Sve ovo se dešava zbog pobede u poslednjim minutima meča!

Objavljeno: 23.05.21 u 19:38

Englezi donose radost.

Dramatična pobeda Totenhema nad Lesterom doneće mnogo toga Crvenoj zvezdi. Pošto je ovakvim raspletom Čelsi izborio direktni plasman u Ligu šampiona, crveno-beli će kvalifikacije početi od drugog kola. To znači da će izabranicima Dejana Stankovića evropska sezona početi 20. ili 21. jula.

Ne treba zaboraviti ni uspehe koje je Zvezda pravila u Evropi u prethodnim sezonama. Sjajni rezultati će pomoći najtrofejnijem srpskom klubu da u drugoj, a gotovo sigurno i u trećoj fazi bude povlašćen sa koeficijentom koji iznosi 32.500.

FOTO: FK Crvena zvezda

Prema trenutnom stanju stvari, klubovi sa kojima bi Crvena zvezda mogla da se sastane u drugom kolu su: Škendija (Makedonija), Slovan Bratislava (Slovačka), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Žalgiris (Litvanija), Flora (Estonija), Budućnost (Crna Gora), Kairat (Kazahstan), Linkoln (Gibraltar), Omonija (Kipar) i Riga (Letonija).

Ako prođu tu rundu, što se realno i očekuje, crveno-beli su za sada među nosiocima i u trećoj fazi kvalifikacija. Potencijalni rivali na pretposlednjem stepeniku su dobro poznati Ludogorec iz Bugarske, kao i Malme (Švedska), Kluž (Rumunija), Legija (Poljska), Šerif (Moldavija), Ferencvaroš (Mađarska).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter