0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan NIS

NASTAVLJAJU SE PROBLEMI ZA PARTIZAN: Mozli napustio Beograd i hitno otputovao u SAD

Objavljeno: 23.05.21 u 14:42

Amerikanac se iz privatnih razloga vratio kući…

Partizan se trenutno sprema za početak Superlige, gde u četvrtfinalu igra protiv Mladosti iz Zemuna, ali kako sada stvari stoje neće bit kompletan za domaće takmičenje.

Naime, košarkaš crno-belih Vil Mozli je zbog porodičnih problema zatražio da napusti Beograd, a klub mu je dao zeleno svetlo da ode u SAD, zbog bolesti oca.

– Centar Partizana, Vil Mozli se uz dozvolu kluba nalazi na putu za Ameriku. Nakon što je saznao da mu je otac teško bolestan, centar crno-belih je od kluba zatražio dozvolu da se vrati u domovinu. Partizan je u teškim trenucima stao uz svog igrača i za kratko vreme mu organizovao odlazak. Ovim putem, klub i javno želi da pruži podršku porodici Mozli, navodi se u saopštenju Partizana.

Odlazak Mozlija je još jedan ozbiljan udarac po crno-bele pred start KLS šampionata, samo nastavak pehova, jer su odnedavno na listi povređenih Markus Pejdž, Ognjen Jaramaz, Rašon Tomas, Erik Mika i upravo Mozli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter