3
Domaći fudbal

FOTO: Instagram (@minamilutinovic)

IZVUKLA SE: Žena proslavljenog srpskog košarkaša u epicentru sukoba Delija i Grobara! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.21 u 10:36

Izbegnut je veći incident!

Supruga proslavljenog srpskog košarkaša Nemanje Nedovića našla se u epicentru okršaja navijača Partizana i Crvene zvezde. Kao što je već poznato, FK Crvena zvezda organizovala je spektakularnu proslavu titule na reci, što su ispratile brojne pristalice njihovog kluba.

Međutim tu su se pojavili i navijači Partizana, pa je došlo do okršaja između njih.

FOTO: Instagram (@minamilutinovic)
FOTO: Instagram (@minamilutinovic)

Skupu je prisustvovala i Mina Milutinović, supruga Nemanje Nedovića. Ona je nakon što je odgledala proslavu titule, sela sa nekoliko drugarica u obližnji restoran. Ubrzo se restoran pretvorio u ‘bojno polje’ Delija i Grobara, a Mina je sa svoje dve drugarice pobegla u kuhinju restorana. Za njih je sve dobro prošlo čemu svedoči i slika sa njegon instagram profila.

0
0

3 Komentara

  1. Da li novinari imaju snimak navijaca Partizana? Da li se vide kao grupa ili je ovo floskula da bi se opravdao vandalizam delija? Zasto p[olicija kaze da navijaca Partizana nije bilo? Ko ovde laze? Da li je tuca kad preko hiuljadu navijaca CZ uleti u neki restorean gde kao obezbedjenje rade navijaci Partizana, nmjih nekoliko u smeni?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter