0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ITALIJAN ODUŠEVLJEN DOLASKOM U ZVEZDU: „Stanković me podseća na Murinja“

Objavljeno: 23.05.21 u 21:39

Italijanski fudbaler govorio je o dosadašnjem utisku u Zvezdi

Filipo Falko stigao je u crveno-bele pred sam kraj zimskog prelaznog roka. Zvezda je izdvojila oko 1.200.000 za njegov dolazak, a već kod prvog dodira sa loptom navijači su znali da je klub iz „Ljutice Bogdana“ ovaj put pogodio sa pojačanjem. Isti utisak ima i Italijan,koji smatra da je napravio pravi potez u karijeri dolaskom u Srbiju.

– Naježim se samo kad pomislim na Ligu šampiona. Znamo da moramo da prođemo kroz kvalifikacije, ali verujem da možemo. Igranje u elitnom rangu evropskog fudbala bilo bi ostvarenje sna. Veoma sam ponosan što sam došao u najbolji klub u Srbiji. Žrtvovao sam se da bih stigao do ovde.

– Ne sporim da je bilo teških momenata, čak sam nekad mislio i da ću odustati, ali Zvezda je nagrada za istrajnost. Došao sam u januaru u Beograd i odmah se osetio sjajno. Grad je prelep, a navijači sjajni. Osvojili smo prvenstvo i dobro igrali u Ligi Evrope. Sad imamo šansu da posle 15 godina čekanja klubu donesemo dva pehara- rekao je Falko u intervjuu za “Goal”.

Istakao je Filipo Falko na koga ga podseća trener Dejan Stanković.

– Stanković je rastao uz Murinja i mnogo me podseća na njega. Ubeđen sam da je velika trenerska karijera pred Dejanom.

Krilni fudbaler je pokazao da je odičan „tehničar“ i ima osećaj za loptu, a od njega se tek očekuje da predvodi ovu generaciju,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter