6
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

PARTIZAN REŠAVA PITANJE ŠTOPERA: Pre dve godine je zapao za oko Zvezdanu Terziću, a sada se nalazi na radaru crno-belih!

Objavljeno: 22.05.21 u 15:58

Bivši fudbaler Lensa mogao bi da pojača ekipu Partizana.

Ekipa iz Humske u potrazi je za centralnim defanzivcem. Pe nekoliko dana pojavila se vest u medijima da je Partizan zainteresovan za Sinišu Saničanina.

Međutim, na radaru crno-belih nalazi se i Aleksandar Radovanović, član belgijskog Kortrijka, saznaje ‘Kurir’.

Snažni defanzivac počeo je karijeru u OFK Beogradu, a zatim je nosio dres Spartaka i Vojvodine. Radovanović je pre dve godine zapao za oko Zvezdanu Terziću, ali je visoko obeštećenje sprečilo da se taj transfer realizuje.

PROČITAJTE JOŠ: IBRAHIMOVIĆ PONOVO U ELEMENTU: Zlatan urnebesnim video snimkom nasmejao sve do suza, objavio skener ruke – kad ono, ‘srednjak’ u prvom planu! (VIDEO)

S obzirom da Aleksandar Stanojević želi da se plasira u grupnu fazu Lige konferencija, Partizanu je potreban iskusni štoper.

Stanojeviću su trenutno na raspolaganju samo Igor Vujačić i Bojan Ostojić, s obzirom da se Svetozar Marković vraća u Olimpijakos, a Maki Banjak nije po ukusu sjajnog trenera.

0
0

6 Komentara

  1. Radovanovic je star 27 godina,ljusti 28-mu , odigrao je samo 7 utakmica u sezoni,dakle van ritma totalno. Cena mu je 660 K dolara, to je sve indikacija da nije nesto pa da kazes „Igracina“! Bolje je kupiti Marasa iz Javora ako ne moze Sanicanin. Partizan prvo da kupi mladog Knezevica iz Macve,toga decka ne sme propustiti,idealna zamena za Zdjelara ako odlazi,mnogo dobar igrac.
    Treba nam stvarno jedan odlican ,pouzdan i mlad centarhalf,tipujem na Marasa. Takodje, obavezno vratiti Vlalukina a Miljka poslati u Zagubicu! Partizan za ambicioznije ciljeve mora kupiti jednog odlicnog klasicnog centarfora i mnogo brzog krilnog napadaca,poput Asana,speedy Gonzales-a! SUmu i Natha cuvati u trezoru! Ni slucajno ih prodavati!

    0
    0
    Odgovori
      • Iskreno, momak je odlican centarhalf ali vele ga Stanoje nesto ne mirise!?. Istina, u utakmicama u kojim je dobio sansu nije odigrao bogzna sta, bio je jako nepreduzimljiv i plasljiv da ne napravi gresku,dodajuci brzo najblizem igracu samo da se sto pre ratosilja te „mrske lopte“! Gotovo da je pokazivao nezainteresovanost da ucestvuje u igri! Ozbiljno govorim.A kad bi pokusao nekom da doda u dubinu, to je bio za njega „crni petak“, ni jednom nije uspeo u zadnjem nastupu od pet pokusaja. Ljudi to sve mozda i ne vide ali Stanoje sve registruje i ne bih rekao da on nekoga kao mrzi, gluposti..Sve je to lako uocljivo ostrom trenerskom oku , a ja to vidim kao nedostatak kontinuiteta u igri,tj u igri bez ritma…! Verujem da bi sa nekoliko igara u kontinuitetu povratio auto-optimizam u igri i igrao bolje i preduzimljivije.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter