0
Evropske lige

FOTO: FSS

ON ZNA NJEGOVU SUDBINU: Dva turska kluba i Murinjo žele Mitrovića, ali evo gde će on igrati sledeće sezone…

Objavljeno: 22.05.21 u 10:21

Ovo bi bio krajnje neočekivan rasplet…

Fulam nije imao sjajnu sezonu, pa će naredne ponovo u Čempionšip, ali ni naš Alekdsandar Mitrović na klupskom planu nije blistao, a nakon 31 utakmice u svim takmičenjima ima svega četiri gola i isto toliko asistencija.

To je dobrim delom posledica i određenih odluka trenera Skota Parkera, koji veruje da će najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije ipak ostati u klubu i ovog leta, te da neće pristati na ponude Rome, ali i turskih klubova Bešiktaša i Fenerbahčea…

– Ne vidim razlog što ne bi bio ovde sledeće sezone, počeo je Parker, pa nastavio:

– On je pod ugovorom. Nisam siguran koliko još ima, ali još poprilično vremena traje njegov ugovor. Ne vidim zašto to ne bi bio slučaj, rekao je menadžer Fulama.

Za Mitrovića se pominjalo da bi mogao da bude pojačanje Rome jer ga Žoze Murinjo navodno želi u svom novom klubu, ali Parker očigledno na stvari gleda drugačije, pa ostaje da se vidi koji dres će nositi kroz nekoliko meseci…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter