0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA League/Dragana Stjepanovic

ODGOVOR NA ATMOSFERU U BEOGRADU: Zvezdu čeka vreo doček u ‘Morači’, poznato koliko će navijača pustiti Budućnost na tribine!

Objavljeno: 22.05.21 u 10:36

Večeras je na programu treća runda finalne serije plej-ofa ABA lige…

Budućnost se nakon dva megdana u Beogradu ne nalazi u zavidnoj poziciji, jer Crvena zvezda ima 2:0 i sada joj je neophodan brejk kako bi došla do novog prstena. Domaćin želi da se uhvati za slamku spasa i nekako izvuče iz nezavidne pozicije, a na tom planu bi mogli da mu pomognu navijači.

Kako saznaje ‘Mocart sport’ njih će večeras na tribinama podgoričke ‘Morače’ biti dve hiljade! Kako se navodi, Budućnost je proteklih dana podelila karte firmama i institucijama bliskim klubu, što znači da će oni najverniji večeras biti uz sastav Dejana Milojevića.

Crvena zvezda je u prva dva meča takođe imala podršku. Prema zvaničnim podacima ABA lige, na prvoj finalnoj utakmici bilo je 987 gledalaca, a na drugoj 1.375.

Podsetimo, treća utakmica na programu je večeras od 20 sati i 30 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter