4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NASTAVLJA SE ČISTKA NA TERAZIJAMA: Pantelić iz FSS izbacio važnog funkcionera jer je tražio proširenje Superlige!?

Objavljeno: 22.05.21 u 09:57

Nove promene…

Vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Marko Pantelić, je u Izvršnom odboru krovne organizacije srpskog fudbala razrešio dužnosti Dragoomira Lazovića.

Prvi čovek Javora i Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije napustio je Terazije samo nekoliko dana, nakon što je klub iz Ivanjice podneo zahtev za proširenje elitnog takmičenja, nakon što je izgubio mesto u istom.

Takođe, Pantelić, koji vodi Savez od odlaska Slaviše Kokeze, je na Lazovićevo mesto danas imenovao Miloša Đelmaša, za novog člana Izvršnog odbora FSS.

FOTO: Screenshot/Arenasport

Podsetimo, Javor i Rad su poslednja dva od ukupno šest klubova koji su ispali iz Superlige, nakon čega je klub iz Ivanjice podneo incijativu da ova dva tima ipak ostanu u eliti.

0
0

4 Komentara

  1. Sram te bilo Panteliću! Jadan si !
    Žmuriš svo vreme, praviš se da ne vidiš ono što je cela javnost videla ???
    Zašto te istina boli???
    BRUKO !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jadovi….iznameštali su celu ligu…na poluvreme su upadali ljudi i tražili da se igra po STAVU DRŽAVE….i sad jedno g…..o smenjuje čoveka koji je uložio milione u naš propali fudbal!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Eee da je to samo problem..ne zavaravaj te ovaj narod!Srpski fudbal se nikada ali nikada nece otarasiti namestanja,tri za tri,kladionica,menadzera…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter